Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    40 de terenuri din Galaţi „puse la bătaie” pentru investitori, la IMOFEST 2018
    octombrie 28, 2018

    40 de terenuri din Galaţi „puse la bătaie” pentru investitori, la IMOFEST 2018

    Municipiul Galaţi va găzdui în premieră, pe data de 30 octombrie 2018, un forum imobiliar în parteneriat public-privat, prin intermediul căruia administraţia locală îşi propune să atragă investitori în oraşul de la malul Dunării, informează Primăria municipiului Galaţi. Este vorba despre evenimentul IMOFEST 2018, organizat de Primărie, în parteneriat cu Tehnopol Galaţi şi Ceetrus România, cu scopul de a aduce împreună dezvoltatori imobiliari privaţi şi administraţia locală. Aceasta este prima iniţiativă a municipalităţii de inventariere şi prezentare a terenurilor şi clădirilor oferite investiţiilor.

    În cadrul forumului de promovare a investiţiilor în municipiul Galaţi vor fi prezentate aproximativ 40 de terenuri din toate zonele oraşului, a căror suprafaţă depăşeşte 360 de hectare. Fiecare teren va fi prezentat şi detaliat în cadrul unei fişe, care va conţine: localizarea în municipiu, denumirea generică, numărul de identificare, unitatea teritorială de referinţă (UTR) din care face parte, schiţa sintetizată a planului de amplasament, suprafaţa fiecărei parcele, valoarea principalilor indicatori urbanistici şi utilizările funcţionale admise conform Planului Urbanistic General şi Regulamentului Local de Urbanism în vigoare. Sunt prezentate într-o manieră uşor de interpretat valorile maxim admise ale Procentului de Ocupare a Terenului (POT), Coeficientul de Utilizare a Terenului (CUT) – nivelurile şi înălţimea maximă a viitoarelor construcţii pentru fiecare zonă analizată.
    La forumul imobiliar, care se va desfăşura în Sala de conferinţe a Hotelului ”Vega”, începând cu ora 10.00, au confirmat participarea reprezentanţi ai Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germană, Camerei de Comerţ Italiană pentru România, CEETRUS România (fost IMMOCHAN), MKBT: Make Better, CBRE şi mulţi alţi specialişti în domeniu.
    ”Sunt multiple posibilităţi şi locuri în oraş pentru dezvoltarea unor afaceri de succes, care să aducă plus valoare acestei zone. La nivelul autorităţii publice locale mentalităţile s-au schimbat în bine şi există deschidere către toţi investitorii ce pot contribui la dezvoltarea economiei locale prin diversificarea activităţilor şi generarea de locuri de muncă. Dăm startul IMOFEST 2018 pentru o prezenţă vizibilă a oraşului Galaţi atât pe piaţa internă, cât şi pe cea externă”, a declarat primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.

     

    Sursa monitoruldegalati.ro

    Share:

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.