Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    5 investiții care pot crește valoarea unei proprietăți
    septembrie 6, 2018

    5 investiții care pot crește valoarea unei proprietăți


    Spre deosebire de o mașină, casa nu își pierde automat din valoare odată ce a fost achiziționată. Astfel, domeniul imobiliar va rămâne mereu mai profitabil pentru cei care sunt în permanență activi pe piața achizițiilor sau iau în calcul posibilitatea să obțină un profit de pe urma locuinței actuale. Pentru ca o casă să rămână la o valoare ridicată pe termen lung, unele investiții cheie sunt necesare. Odată ce te vei decide că este timpul să vinzi, investițiile vor deveni piloni importanți pentru a menține un preț care te va mulțumi.

    5 investiții care pot crește valoarea unei proprietăți

    1. Energia verde

    Nu de multe ori specialiștii în imobiliare vor considera că o casă alimentată parțial sau în totalitate cu energie verde reprezintă un pas esențial spre viitor și un ajutor pe termen lung. Aici nu vorbim neapărat despre panourile solare, ci mai degrabă despre panourile fotovoltaice, care au marele avantaj de a nu se folosi exclusiv de căldura soarelui, ci de lumina solară. Având costuri de întreținere reduse, cu o durată de viață de până la 30 de ani, acestea reprezintă un ajutor în reducerea costurilor lunare la factura de încălzire și un argument solid pentru a putea menține un preț bun în cazul în care vrei să vinzi proprietatea.

    1. O curte spectaculoasă

    Marele avantaj al unei locuințe care vine cu o curte este spațiul exterior care poate fi transformat într-o oază de relaxare pentru toți cei din familie. O curte spectaculoasă, cu o grădină mică de flori, o zonă de relaxare pentru adulți și una de joacă pentru copii, o alee luminată pentru mașină și spațiu pentru animalele de companie va ridica semnificativ prețul unei case, reprezentând în mod cât mai fidel imaginea unui stil de viață echilibrat și armonios, un argument solid în orice vânzare.

    1. Mobila de calitate

    Deși gusturile diferă de la un proprietar la altul, calitatea va rămâne. Mobilierul de calitate dintr-o locuință vine cu asigurarea ca proprietatea a fost atent îngrijită în toți anii în care ai deținut-o și va fi un argument pe care îl poți prezenta cu ușurință în negocierile pentru un preț avantajos.

    1. Baia și bucătăria

    Nimic nu vorbește mai mult despre igiena perfectă dintr-o locuință decât atenția oferită finisajelor din baie și din bucătărie. Acestea sunt două dintre încăperile care de multe ori vor reprezenta un factor decisiv în negocierea unui preț, pentru că reprezintă și cele mai costisitoare investiții pe care le poți face într-o casă în cazul unei eventuale renovări.

    1. Spațiile deschise

    Spațiile mari impresionează de fiecare dată, motiv pentru care te poți gândi să apelezi la un specialist în design interior pentru a obține un living mai luminos și mai deschis, chiar dacă asta va însemna integrarea bucătăriei în ecuație. Un spațiu larg și deschis, cu ferestre generoase, pentru mai multă lumină naturală va fura de fiecare dată ochii unui potențial cumpărător.

    Investiția în propria locuință nu trebuie să fie doar o cheltuială care nu va genera niciun beneficiu financiar mai departe. Astfel de avantaje pot oferi proprietății tale un aer unic care te poate ajuta să obții un preț mai bun în cazul unei tranzacții.

    Share:

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.