Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    A fost finalizata cea mai inalta cladire din Europa. Are aproape 100 de metri peste Empire State Bulding
    noiembrie 1, 2018

    A fost finalizata cea mai inalta cladire din Europa. Are aproape 100 de metri peste Empire State Bulding

    A fost finalizata cea mai inalta cladire din Europa. Are aproape 100 de metri peste Empire State BuldingRidicat in nordul orasului, imobilul cu 87 de etaje si inalt de 462 de metri va gazdui sediul companiei de stat Gazprom, arata Moscow Times. Ca o comparatie, Empire State Bulding din New York are o intaltime de 381 de metri.

    Lakhta Center, cum se numeste imobilul, va fi inaugurat in a doua jumatate a anului viitor. Pe langa sediul Gazprom, va gazdui un centru educational, o zona pentru expozitii, un centru sportiv, unul medical, un parc tematic pentru copii, o platforma de pe care va putea fi admirat peisajul, dar si cafenele, magazine, zone de distractie, cinematografe etc. – un adevarat oras in miniatura, pe verticala.

    In 2012, cand autoritatile au dat unda verde constructiei, mai multi politicieni locali si activisti au cerut ca inaltimea imobilului sa fie mai mica, pentru a nu fi distrus peisajul si a nu se pune in pericol statutul orasului, parte din patrimoniul UNESCO

    Sursa wall-street.ro

    Share:

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.