Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    Anul 2019 aduce zece noi proiecte rezidenţiale de lux pe piaţă în Bucureşti. Apartamentele pornesc de la 3000 de euro metrul pătrat

    Anul 2019 aduce zece noi proiecte rezidenţiale de lux pe piaţă în Bucureşti. Apartamentele pornesc de la 3000 de euro metrul pătrat

    Cererea de pe piaţa apartamentelor premium şi de lux determină tot mai mulţi dezvoltatori să investească în astfel de proiecte în care un apartament ajunge să coste cel puţin 2.000 – 3.000 de euro sau chiar peste pentru un metru pătrat util.

    „Dacă în 2018 am asistat la demararea celei mai complexe dezvoltări într-o zonă selectă, One Mircea Eliade, cu un număr impresionant de apartamente, aproximativ 240, anul 2019 va completa această tendinţă prin apariţia unui număr de cel puţin 10 proiecte noi care vor începe lucrările pentru aproximativ 200 de apartamente“, explică Mihaela Pană, partener residential agency în cadrul companiei de consultanţă imobiliară C&W Echinox.

    În ceea ce priveşte preţurile, ea a subliniat că acestea vor continua să urce şi în 2019 cu circa 10%, însă pe termen mediu se va observa o stabilizare a preţurilor.

    Aceste noi proiecte vor miza pe o arhitectură diferită şi noi facilităţi, dar şi pe amplasarea într-o zonă exclusivistă precum Primăverii, Aviatorilor şi Kiseleff. „Numărul aparta­mentelor de lux disponibile în 2019-2020 va ajunge astfel la aproximativ 500-600“, a subliniat Mihaela Pană.

    Sursa zf.ro

    Share:

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.