Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    Băncile listate la Bucureşti, Banca Transilvania şi BRD, la a şasea şedinţă consecutivă de scădere.
    ianuarie 30, 2019

    Băncile listate la Bucureşti, Banca Transilvania şi BRD, la a şasea şedinţă consecutivă de scădere.

    Finanţe personale. Băncile listate la Bucureşti, Banca Transilvania şi BRD, la a şasea şedinţă consecutivă de scădere. Investitorii, cu gândul la decembrie 2018

    Acţiunile Băncii Transilvania şi ale BRD s-au depreciat marţi cu câte 2%, respectiv 1%, până la minimele din 2016 încoace, şi au înregistrat a şasea şedinţă consecutivă de scădere, potrivit datelor agregate de ZF din portalul BVB. De la începutul anului declinul TLV este de 20%, iar cel al BRD de 13,2%.

    „Există ştiri negative cu privire la sectorul bancar în sensul în care guvernanţii au replici acide la adresa băncilor şi nu vor să renunţe la prevederile din ordonanţa de urgenţă“, spune Marcel Murgoci, director de tranzac­ţio­nare al Estinvest, pentru ZF. „Investitorii au intrat în aceeaşi atmosferă negativă ca şi cea din decembrie“, adaugă el.

    Indicele principal BET s-a depreciat ieri cu 0,8%, la circa 6.948 de puncte, şi a înregistrat astfel a patra şedinţă consecutivă de scădere. Toţi indicii bursieri au înregistrat scăderi marţi.

    Cu doar două zile rămase de tranzacţionare din prima lună din 2019, bursa de la Bucureşti înregistrează un declin de aproape 6%, ceea ce înseamnă că sunt şanse mari ca indicele principal BET să închidă a doua cea mai slabă ianuarie din 2010 încoace.

    Sursa zf.ro

    Share:

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.