Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    Berlinul aprobă înghețarea chiriilor timp de cinci ani
    iunie 19, 2019

    Berlinul aprobă înghețarea chiriilor timp de cinci ani

    Autoritățile locale din Berlin au decis marți înghețarea chiriilor timp de cinci ani, la solicitarea rezidenților care susțin că orașul lor, odată faimos pentru că era accesibil, a devenit mult prea scump.

    Berlinul aprobă înghețarea chiriilor timp de cinci ani

    Problema creșterii chiriilor afectează întreaga țară, dar este extrem de acută în capitala Berlin, unde chiriile s-au dublat în ultimul deceniu, în condițiile în care piața muncii înfloritoare a atras un aflux de muncitori, ceea ce a pus presiuni asupra pieței imobiliare. Berlinezii critică activitatea unor companii imobiliare, precum Deutsche Wohnen și Vonovia, care au cumpărat mii de clădiri, profitând de prețurile mai scăzute decât în alte capitale europene, scrie Agerpres.

    Conform statisticilor, aproximativ 85% din berlinezi stau cu chirie, iar în ultimul deceniu aproximativ 40.000 de persoane se mută în fiecare an în Berlin.

    Reglementarea adoptată marți se va aplica unui număr de 1,4 proprietăți imobiliare, dar nu și locuințelor sociale, care sunt reglementate separat, sau noilor clădiri.

    Sursa profit.ro

    Share:

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.