Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    Cei mai mari investitori privaţi români: Fraţii Pavăl de la Dedeman, investiţii de 800 mil. lei pe Bursa de la Bucureşti

    Cei mai mari investitori privaţi români: Fraţii Pavăl de la Dedeman, investiţii de 800 mil. lei pe Bursa de la Bucureşti

    Image result for fratii paval
    Fratii Paval – Dedeman

    Aproape jumătăte din valoarea portofoliului bursier este dată de plasamentul la Alro Slatina, unde controlează 23% din acţiuni.

    Dragoş Pavăl şi Adrian Pavăl, proprietarii Dedeman, cel mai mare retailer de bricolaj din România şi totodată cea mai puternică afacere antreprenorială, au investiţii de aproape 800 milioane de lei la cinci companii listate la Bucureşti, potrivit calculelor ZF făcute pe baza datelor BVB.

    Aproape ju­mătăte din va­loarea porto­fo­liului Dedeman la bursă este dată de plasamentul la Alro Slatina (ALR), singurul producător de aluminiu primar şi de aliaje din aluminiu din România, emitent la care retailerul de bricolaj controlează 23%.  În decembrie 2018, Alro Slatina a desfăşurat un plasament privat accelerat prin intermediul Swiss Capital în urma căruia a vândut 33,8% din companie.

    Sursa ZF.ro

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.