Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    Cel mai mare proiect imobiliar din România, cu investiție promisă de peste 700 milioane euro, lansat la Cluj

    Cel mai mare proiect imobiliar din România, cu investiție promisă de peste 700 milioane euro, lansat la Cluj

    10.000 de apartamente, mall, hoteluri, birouri, școli, livrări la domiciliu cu drone, drum spre aeroport cu telegondola

    Prima etapă se va desfășura pe trei hectare și va include 800 de apartamente, un aparthotel, creșă, magazine, cafenea, restaurante, sală de sport, bancă, un magazin Lidl și un parc. Lucrările de construcție pentru această primă etapă sunt estimate să fie încheiate în 18-24 de luni. Mall-ul va avea o suprafață de 100.000 de metri pătrați.

    Ca un element inedit – livrările la domiciliu în interorul acestui mega-complex vor fi efectuate cu ajutorul dronelor, iar din cartier se va putea ajunge la aeroport, aflat la 1 kilometru distanță, cu telegondola, a spus anterior pentru Profit.ro Ștefan Berciu, proprietarul SDC Imobiliare, firma care dezvoltă proiectul alături de o serie de fonduri de investiții străine.

    Printe investitori se află, conform presei, Elena Udrea și partenerul ei, Andrei Alexandrov. Elena Udrea este cea care a și anunțat acum începerea lucrărilor.

    Întregul proiect va fi construit pe un teren de 350.000 de metri pătrați, pe strada Moș Ion Roată, pe unul dintre dealurile Clujului, aproape de Iulius Mall.

    Transilvania Smart City este conceput ca un mic oraș prin care vor circula autobuze electrice, șoferii vor putea vedea direct de pe smartphone care sunt locurile libere de parcare, iar nivelurile de poluare și zgomot vor fi identificate prin senzori. O telegondolă va lega cartierul de aeroport, aflat la 1 kilometru distanță, dar și de centrul comercial Iulius Mall.

    Proiectul, pentru care PUZ-ul este aprobat, va fi construit într-un interval de cinci ani.

    Sursa profit.ro

    Share:

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.