Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    Compania austriacă Signa cumpără renumita clădire Chrysler Building din New York, în colaborare cu RFR Holding
    martie 11, 2019

    Compania austriacă Signa cumpără renumita clădire Chrysler Building din New York, în colaborare cu RFR Holding

    Chrysler Building

    Signa Holding, cea mai mare companie imobiliară privată din Austria, va cumpăra renumita clădire Chrysler Building din New York City, în parteneriat cu firma imobiliară RFR Holding, pentru aproximativ 150 de milioane de dolari, au declarat două persoane apropiate situației, transmite Reuters.

    Signa și RFR sunt partenere egale într-o companie mixtă care a semnat vineri un acord de cumpărare a clădirii de la Abu Dhabi Investment Council, la un preț mult mai mic decât cel plătit de proprietar, au spus sursele. La începutul crizei financiare din 2008, Abu Dhabi a plătit 800 de milioane de dolari pentru Chrysler Building.

    Valoarea proprietăților a scăzut ulterior, iar în unele cazuri nu și-a mai revenit, scrie agenția Reuters, citata de News.ro. Signa Holding și CBRE, care a gestionat vânzarea clădirii, au refuzat să comenteze. RFR nu a răspuns imediat solicitării de comentarii.

    Turnul art-deco, care atunci când a fost inaugurat, în 1930, a fost cea mai înaltă clădire din lume, fiind eclipsat doar de Empire State Building din New York, este considerat bijuteria coroanei orașului.

    Vechimea Chrysler Building duce la costuri mari de întreținere, iar statutul său istoric a făcut deseori ca modificările cerute de chiriași să fie dificil de realizat.

    Prețul de vânzare a fost tras în jos și de chiria pe care Chrysler Building trebuie să o plătească școlii Cooper Union, pentru că nu deține și terenul pe care este construită. Chiria anuală a crescut de la 7,77 de milioane de dolari în 2017 la 32,5 milioane de dolari în 2018. Chiria va urca la 41 de milioane de dolari în 2028, potrivit declarațiilor financiare ale Cooper Union.

    Tranzacția marchează debutul companiei Signa pe piața imobiliară americană.

    Sursa profit.ro

    Share:

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.