Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    Complexul de lux Vila 23 Snagov, modernizat cu 15 milioane euro de acționarii, vandut la licitatie cu 6.5 milioane de euro
    octombrie 17, 2018

    Complexul de lux Vila 23 Snagov, modernizat cu 15 milioane euro de acționarii, vandut la licitatie cu 6.5 milioane de euro

    Complexul hotelier Vila 23 Snagov, o unitate de 4 stele construită pe malul lacului Snagov, dar intrată în insolvență și ulterior în faliment după ce companiile și-au restrâns bugetele pentru acțiuni tip teambuilding, iar alți clienți nu s-au lăsat convinși să încerce serviciile puse la dispoziție, a fost scos din nou la vânzare, cu aproape 6,5 milioane de euro.

     

     

     

    Complexul îi are printre acționari, conform termene.ro, pe oamenii de afaceri Alexandru Tudor Georgescu, Henry Rismont și Silviu Preoteasa, care controlează și compania Midocar, primul importator Volkswagen și Audi pe piața românească. În 2011, Alexandru Georgescu era creditat de Forbes cu o avere de 7-8 milioane de euro. Construită în 1968, Vila 23 din Snagov a funcționat ca centru de geriatrie Ana Aslan până în 1980, ulterior intrînd în portofoliul Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS).

    În 2007, cei 3 acționari ai Midocar au cumpărat complexul și l-au ridicat la 4 stele, printr-o investiție totală de 15 milioane euro. Cu noua imagine, complexul a fost deschis în 2012.

    În scurt timp, însă, complexul a intrat în insolvență, iar acum este indicat ca fiind în faliment, motivele avansate într-un document analizat de Profit.ro fiind scăderea bugetelor pentru evenimente la nivelul companiilor și dificultatea în a găsi angajați, ceea ce se traduce într-un nivel slab al serviciilor. La finele anului 2016, datoriile totale depășeau 73 milioane lei, în principal către Eximbank și Alpha Bank.

     

    Sursa profit.ro

    Share:

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.