Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    Cum arata Complexul Amfiteatru, perla litoralului romanesc, dupa ce a fost renovat

    Cum arata Complexul Amfiteatru, perla litoralului romanesc, dupa ce a fost renovat

    Cel mai cunoscut complex hotelier de pe litoralul romanesc s-a redeschide sambata, 1 august, la aproape un an de cand au fost demarate lucrarile de reabilitare a intregului spatiu.


    Ridicat in anii 70, Complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere a fost cunoscut drept „perla” litoralului romanesc. Este locul in care multi dintre parintii nostri si-au facut vacantele in anii de dinante de Revolutie.

    Imaginea aeriana a celor trei hoteluri, dispuse pe terase, este celebra din vederile anilor 80. Hotelurile au fost lasate in paragina dupa Revolutie. In urma cu trei ani, complexul a fost achizitionat de omul de afaceri Mohammad Murad.

    In septembrie anul trecut, au inceput lucrarile la complex. Potrivit proprietarului hotelului, s-au investit nu mai putin de 40 de milioane de euro pentru ca cele trei hoteluri sa fie reabilitate.

    „Am schimbat totul la acest complex: de la instalatii sanitare si electrice la fatade. Incercam sa conservam cat mai mult din fatadele de odinioara, din ceea ce a facut ca acest complex sa fie numit << perla litoralului romanesc >> . Materialele folosite, cum ar fi marmura, gresia si faianta, sunt de cea mai buna calitate, fiind importate din Italia”, a declarat Leonard Buianu, directorul Phoenicia Hotel, citat de Adevarul.ro.

    Va fi pastrat inclusiv compartimentarea initiala, de 780 de camere in intregul complex Amfiteatru-Panoramic-Belvedere.

    Sursa ziare.com

    Share:

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.