Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    Dana Ababei, Preşedinte ANEVAR: Cum se evaluează o afacere?

    Dana Ababei, Preşedinte ANEVAR: Cum se evaluează o afacere?

    Luna septembrie reprezintă, pentru ANEVAR şi pentru profesie, punctul de referinţă în materie de evenimente, din acest an: La Bucureşti se vor reuni reprezentanţi importanţi ai tuturor organizaţiilor internaţionale implicate în business valuation/evaluarea afacerii, specialişti în acest tip de evaluare. Astfel, putem spune că în această perioadă România, prin ANEVAR, va constitui un pol al Evaluării Afacerii.

    De ce am ales să vorbim în această toamnă despre evaluarea afacerii, după ce ani de zile nu am auzit decât de terenuri, construcţii, malluri, clădiri de birouri şi altele asemenea? Pentru că nici o economie nu poate să funcţioneze fără evaluarea afacerii.

    Aceasta nu este necesară numai la vânzarea cumpărarea unei afaceri, ci şi la:

    – majorările de capital, unde pentru că cei care aduc bani sau bunuri trebuie să ştie câte acţiuni/părţi sociale primesc în schimb la firma în care decid să investească;

    – fuziuni sau divizări, pentru că cei care sunt implicaţi trebuie să ştie în ce firmă investesc sau cu ce pleacă;

    – retragerile din firme;

    – administrarea unei firme ca indicator de performanţă.

    Chiar şi atunci când deţii malluri şi clădiri de birouri ai nevoie de evaluarea afacerii, pentru că aceste tipuri de proprietăţi nu sunt deţinute de către colecţionari, ci de către investitori care sunt interesaţi în primul rând de afacerile ce se pot dezvolta în aceste proprietăţi. Proprietăţile reprezintă doar un mijloc de realizare a afacerilor.

    Sursa ZF.ro

    Share:

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.