Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    Hotel de 4 stele in Azuga- redus cu 60% la licitatie
    decembrie 3, 2018

    Hotel de 4 stele in Azuga- redus cu 60% la licitatie

    FOTO BRD forțează din nou vânzarea Cautis, unul dintre cele mai mari hoteluri din Azu­ga, aplicând însă acum o reducere drastică a prețuluiBRD forțează din nou vânzarea Cautis, unul dintre cele mai mari hoteluri din Azu­ga, aplicând însă acum o reducere drastică a prețului

    BRD forțează din nou, ca în ultimii aproape 5 ani, vânzarea prin licitație unul dintre cele mai mari hoteluri din Azu­ga, Cautis, clasificat cu 4 stele, pentru a-și recupera din creditul acordat firmei operatoare, intrată între timp în insolvență, aplicând însă acum o reducere drastică a prețului de pornire față de precedentele încercări de vânzare, de la 2,7 milioane euro la 1,15 milioane euro. La începutul anului, cum anunța Profit.ro, prețul a fost redus ușor, de la cel de 2,9 milioane euro, cerut în primăvara anului 2014.

    Și de această dată, hotelul este scos la vânzare prin intermediul lichidatorului judiciar. Operatorul hotelului a intrat în insolvență în 2016 cu datorii totale de 12,3 milioane lei, din care 11,2 milioane lei (circa 2,4 milioane lei) reprezintă un credit contractat de la BRD. Ulterior, în luna februarie a acestui an, a intrat în faliment.

    Hotelul Cautis din Azuga își suspendase funcționarea din primăvara anului 2015, dar și-a păstrat clasificarea de 4 stele și se prezintă în continuare ca unul din cele mai elegante hoteluri din Azuga. Cu 35 de camere și apartamente, hotelul este construit pe un teren în suprafață de 1.316 metri pătrați, suprafața construită la sol fiind de 703 metri pătrați.

    Sursa profit.ro

    Share:

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.