Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    In plin avant al pietei imobiliare, blocurile Beyler raman in paragina
    octombrie 29, 2018

    In plin avant al pietei imobiliare, blocurile Beyler raman in paragina

    Pe un site de anunturi gasim o proprietate imobiliara care nu ne este deloc straina. Sub titlul „Teren si structuri nefinalizate”, vedem o poza care ne duce cu gandul inapoi, in anii de glorie premergatori crizei din 2008.

    Pentru multi inca rana deschisa, acest complex rezidential, primul de altfel de o asemenea anvergura anuntat in Galati-ul de dupa 2000, nu isi gaseste un proprietar care sa-l valorifice.

    Desi regasim 4 blocuri de apartamente- in diverse stadii de constructie, insumand o suprafata construita de peste 50.000mp, edificate pe un teren de 6.585mp, la pretul de 2.8 milioane de euro, finalizarea ansamblul rezidential Beyler se lasa asteptata, iar in viitorul apropiat peisajul va ramane cel putin la fel de dezolant.

    Se pune problema daca la momentul preluarii de catre noul proprietar, dat fiind ca nu a existat o politica de conservare a constructiilor, ansamblul va necesita sau nu interventii pe structura de rezistenta.

    Anuntul il gasiti aici

     

    Share:

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.