Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    O noua tendinta se contureaza pe piata spatiilor de birouri – coworking
    august 29, 2018

    O noua tendinta se contureaza pe piata spatiilor de birouri – coworking

    Piata spatiilor de coworking a devenit un sector dinamic, in crestere, din ce in ce mai atractiv in Romania, cel mai nou spatiu de acest tip fiind recent inaugurat in Bucuresti, dupa o investitie de 150.000 de euro, au anuntat reprezentantii retelei coworking Commons.

    „Acest lucru se intampla pentru ca antreprenorii romani aflati la inceput, freelancerii si companiile multinationale au nevoie de variante alternative pentru a-si desfasura munca.

    Constienti de acest fenomen, fondatorii Commons au deschis o noua locatie de coworking si evenimente in zona Romana din Bucuresti.

    Investitia initiala este de 150.000 de euro, dupa ce anul trecut au inaugurat prima locatie in zona Unirii, in care au investit o suma similara.

    Spatiile de coworking sunt un trend care capata amploare in Romania, iar antreprenorii opteaza pentru astfel de birouri nu doar pentru facilitatile si serviciile premium, ci si pentru accesul la o comunitate de oameni de business, din domenii diverse, care sa ii ajute sa isi dezvolte afacerea”, precizeaza sursa citata, intr-un comunicat de presa transmis marti AGERPRES.

    Potrivit co-fondatorului Commons, David Canta, cei care apeleaza la desfasurarea in concept coworking sunt din domenii, precum: avocatura, IT, consultanta, comunicare, marketing sau sunt angajati in multinationale, care ofera astfel de facilitati.
    Sursa: business24.ro

    Share:

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.