Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    One United a vândut un penthouse cu prețul record de 6,8 milioane euro. Apartament cu piscină în living
    septembrie 29, 2019

    One United a vândut un penthouse cu prețul record de 6,8 milioane euro. Apartament cu piscină în living

    EXCLUSIV FOTO One United a vândut un penthouse cu prețul record de 6,8 milioane euro. Apartament cu piscină în living

    Dezvoltatorul imobiliar One United Properties, fondat de antreprenorii Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, a primit avansul pentru cel mai scump penthouse vândut de companie până acum. Investitorul va încasa la finalizarea One Mircea Eliade 6,8 milioane euro, fără TVA, pentru apartamentul de la etajul 20.

    One United Properties ridică în paralel trei turnuri cu apartamente și o clădire de birouri în locul fostei hale Ford din cartierul bucureștean Floreasca. Subsolurile imobilelor au fost finalizate, iar structura este realizată în proporție de 80% și urmează să fie montată fațada.

    Recent, investitorul a reușit să vândă cel mai scump apartament din complexul rezidențial, penthouse-ul de la etajul 20 al celui mai înalt dintre turnuri, cu 6,87 milioane euro, fără TVA, sau peste 8 milioane de euro cu TVA incus. Prețul include mobila și designul realizat de compania Lemon. Acesta este un preț record pentru piața imobiliară româneasc.

    „Ritmul de vânzări în cadrul One Mircea Eliade este de 3-4 apartamente pe lună. Am ajuns la circa 200 de apartamente contractate până acum, printre care și penthouse-ul de la etajul 20, care s-a vândut la un preț record de 6,87 milioane euro, plus TVA“, a declarat, pentru Profit.ro, Beatrice Dumitrașcu, vicepreședinte residential sales în cadrul One United Properties.

    Piscină similară cu cea a penthouse-ului vândut la preț record, dar amplasată în One Herăstrău Park
    Piscina similara situata intr-un apartament in One Herastrau

    Suprafața apartamentului va avea peste 1.000 de metri pătrați și va dispune de o piscină de 9 metri lungime și 3 metri lățime dispusă chiar lângă livingul care va avea o înălțime de 7 metri. Proprietarul va avea o priveliște de 360 de grade, apartamentul fiind îmbrăcat în sticlă, și nu are vecini pe etaj.

    One Mircea Eliade va avea 247 de apartamente exclusiviste dispuse în două turnuri a câte 15 etaje fiecare și unul de 20 de etaje. Acesta face parte din ansamblul One Floreasca City care mai cuprinde și fosta hală Ford care va fi restaurată și modernizată, transformându-se într-un spațiu de retail operat de Auchan România, și o clădire de birouri de clasă A, denumită One Tower. Investiția în acest proiect este estimată la 100 milioane euro.

    Intreg proiectul va fi construit pe un teren de 2,8 hectare, din suprafața căruia 30% vor reprezenta spații verzi. Dezvoltatorul a cedat municipalității o suprafață de teren de 1.000 de metri pătrați și susține că va aloca un buget de 1 milion de euro pentru investiții în infrastructură. Terenul a fost vândut în urmă cu 2 ani de fondul de investiții Global Finance către Auchan și One United. Inițial, pe acest amplasament, a funcționat „Hala Ford”, în care erau produse mașini ale brandului american.

    Sursa profit.ro

    Share:

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.