Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    Palatul Parlamentului, evaluat de Guvern: Cât valorează cea mai mare clădire administrativă din lume
    septembrie 22, 2019

    Palatul Parlamentului, evaluat de Guvern: Cât valorează cea mai mare clădire administrativă din lume

    Imaginea articolului Palatul Parlamentului, evaluat de Guvern: Cât valorează cea mai mare clădire administrativă din lume

    Clădirea Palatului Parlamentului este evaluată la 5,58 miliarde lei (circa 1,2 mld.euro), iar terenul aferent la 4,2 miliarde lei (907 mil.euro), conform unei Hotărâri de Guvern care s-a aflat pe ordinea de zi a şedinţei de joi.

    Actul normativ actualizează valoarea de inventar a clădirii din Hotărârea Guvernului nr.1705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului.

    În acelaşi document, parcarea subterană a Palatului Parlamentului, cu o suprafaţă de 13.286 mp, este evaluată la 45,8 milioane lei.

    La începutul anilor 2000 Palatul Parlamentului avea valoarea de inventar zero. La acel moment, în hotărârea de Guvern privind trecerea imobilului în administrarea Camerei apărea o valoare a clădirii, de 19 miliarde de lei, cu precizarea că leii în cauză sunt de dinainte de 1989.

    Sursa mediafax.ro

    Share:

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.