Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    Piața românească de investiții imobiliare înregistrează cel mai ridicat nivel al randamentelor din Europa
    septembrie 25, 2018

    Piața românească de investiții imobiliare înregistrează cel mai ridicat nivel al randamentelor din Europa

    Anul 2018 va atrage cel mai probabil cel puțin același volum de investiții imobiliare ca și anul precedent. Chiar dacă în primul trimestru al acestui an creșterea economică a încetinit, FMI previzionează o creștere de 5,1% din PIB pentru România în 2018. Rata șomajului se află de asemenea pe un trend descendent, de la 5,2% anul trecut la 4,6% în acest an.

    Randamentele investiționale au rămas aproximativ aceleași ca în 2017, cu randamentul investițional pentru birouri scăzând cu 0,25%, în timp ce randamentele în zona de retail au crescut ușor, arată datele companie de consultanță imobiliară Savills. Faptul că produsele disponibile pe piață sunt mai numeroase, în special pe segmentul de birouri, amânarea unor tranzacții începute anul trecut precum și un interes crescut din partea unor investitori străini noi pe piața românească vor influența, în 2018, progresia pieței autohtone de investiții pe care am observat-o un ultimii doi ani.

    Citeste sitea completa pe profit.ro

     

    Share:

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.