Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    Prețul apartamentelor din Cluj-Napoca, în creștere

    Prețul apartamentelor din Cluj-Napoca, în creștere

    Prețul apartamentelor din Cluj-Napoca, în creștere

    Prețul mediu al apartamentelor în Cluj-Napoca a crescut în anul 2018 cu 8% față de anul 2017, iar în primele cinci luni ale acestui an, creșterea a fost cu 3,6% față de sfârșitul lui 2018, arată o analiză realizată de o companie în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca.

    „În 2018 consemnăm o creștere față de anul 2017 la nivelul municipiului Cluj-Napoca. A crescut volumul tranzacțiilor, prețul mediu pe mp a crescut și el, a ajuns la circa 1.287 de euro, cu un vârf de 1.417 în Zorilor și un minim mediu de 1.090 de euro în cartierul Bulgaria. Majoritatea tranzacțiilor sunt făcute din surse proprii, creditele bancare fiind în jur de 33% din volumul tranzacțiilor. 60 și ceva % dintre cumpărători sunt din județul Cluj, și 30 și ceva % din județele limitrofe, deși sunt cumpărători din toate județele țării. Avem chiar 2% tranzacții din afara României. În 2019, deși s-a tot vorbit de criză la începutul anului, am constatat o creștere în continuare a prețului mediu cu circa 3,6% pe primele cinci luni, raportat la moneda euro”, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, Adrian Vascu, senior partner Veridio, potrivit Agerpres.

    În primele cinci luni din 2019, prețul a ajuns la 1.333 de euro/mp.

    Potrivit datelor din anii anteriori, prețul a crescut continuu în Cluj-Napoca, de la 821 de euro/mp în 2013 la 1.333 de euro/mp la sfârșitul lunii mai.

    Sursa profit.ro

    Share:

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.