Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    România, cel mai puternic declin al lucrărilor de construcții din UE
    septembrie 19, 2018

    România, cel mai puternic declin al lucrărilor de construcții din UE

    Lucrările de construcții din România au avut, în iulie, cel mai mare declin din Uniunea Europeană, atât în ritm lunar, cât și în ritm anual, potrivit datelor estimative publicate astăzi de biroul european de statistică, Eurostat.

    Față de luna iunie, lucrările de construcții din România au scăzut cu 9,1%. După România, cele mai mari scăderi față de luna iunie au fost în Franța și Polonia, unde declinul a fost însă mult mai lin, de 1,8%, respectiv 1%. Față de iulie 2017, declinul din sectorul construcțiilor din România a fost de 17,4%. În afară de România, singura țară care a mai înregistrat o scădere anuală a lucrărilor de construcții în iulie a fost Spania, cu un declin de 4,1%
    La nivelul Uniunii Europene, lucrările de construcții au crescut, în iulie, cu 0,4% față de luna iunie și cu 3,9% față de acum un an. Datele pentru luna iulie vin după ce România a avut, în al doilea trimestru al acestui an, al doilea mare declin din Uniunea Europeană, de 2,5% comparativ cu trimestrul anterior.

    Sursa profit.ro

    Share:

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.