Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    Ronaldo își deschide al șaselea hotel din lanțul CR7 la Paris
    septembrie 19, 2018

    Ronaldo își deschide al șaselea hotel din lanțul CR7 la Paris

    Cristiano Ronaldo are planuri mari. În anii care urmează, internaționalul portughez își va extinde lanțul de hoteluri CR7, în care este asociat cu grupul hotelier Pestana.

    Recent, fotbalistul a anunțat că a ales capitala Franței pentru cel de-al șaselea hotel CR7. ”Este de așteptat ca brandul Pestana CR7 să se mute la Paris, unul dintre cele mai vizitate orașe din întreaga lume”, a precizat Cristiano Ronaldo, potrivit bleacherreport.com.

    Hotelul de patru stele situat între stațiile Austerlitz și Lyon va avea 210 camere, fiind cel mai mare din rețeaua CR7. Inaugurarea imobilului, care reprezintă o investiție de 60 de milioane de euro, este programată pentru anul 2021.

    Cristiano Ronaldo a deschis primele hoteluri din lanțul CR7 în anul 2016 – unul în Lisabona și unul în Funchal, orașul său natal, din Madeira. Alte trei hoteluri vor fi inaugurate până în anul 2020 la Madrid, New York și Marrakech.

    Sursa imopedia.ro

    Share:

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.