Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    Sambuca, una dintre cele mai frumoase localități italiene, vinde zeci de case la prețul de 1 euro
    ianuarie 23, 2019

    Sambuca, una dintre cele mai frumoase localități italiene, vinde zeci de case la prețul de 1 euro

    Autoritățile locale din Sambuca, o localitate din Sicilia, au scos la vânzare zeci de locuințe la prețul de 1 euro, în încercarea de a readuce la viață comuna italiană. Populația localității a scăzut puternic, în contextul în care mulți locuitori au ales să plece către marile orașe.

    VIDEO Sambuca, una dintre cele mai frumoase localități italiene, vinde zeci de case la prețul de 1 euro

    Spre deosebire de alte orășele care au făcut asta pentru propagandă, primăria noastră deține toate casele care au fost scoase la vânzare pentru 1 euro. Nu suntem intermediari care fac legătura între vechii și noii proprietari. Vrei casa respectivă, o poți avea imediat”, spune Giuseppe Cacioppo, viceprimar al localității, pentru CNN.

    Totuși, cumpărarea unei locuințe în Sambuca, fondată de arabi în secolul al IX-lea și considerată una dintre cele mai frumoase comune din Italia, vine cu un cost adițional. Noii proprietari trebuie să se angajeze să renoveze locuințele, în decurs de trei ani, la un cost începând cu 15.000 de euro. De asemenea, trebuie să depună o garanție de 5.000 de euro, care va fi returnată după finalizarea renovării. 

    „Acest petec de pământ fertil este un adevărat paradis. Se află într-o rezervație naturală, încărcată de istorie, înconjurată de plaje, păduri și munți. Nu ne putem permite să pierdem această minunată moștenire arabă. Din fericire, străinii  ne dau o mână de ajutor pentru a salva această bijuterie”, susține viceprimarul

    Sursa Profit.ro

    Share:

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.