Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    Sectorul Imobiliar din China in corzi, un factor destabilizator international
    iulie 20, 2022

    Sectorul Imobiliar din China in corzi, un factor destabilizator international

    Hai sa aruncam o privire asupra sectorului imobiliar din China, unde in ultimele zile, 2 dintre principalii dezvoltatori imobiliari au ratat plata ratelor aferente emisiunilor de obligatiuni.

    Astfel, daca in urma cu o cateva saptamani, Shimao Group a declarat ca a ratat plata dobanzii si principalului unei emisiuni de obligatiuni offshore de 1 miliard de dolari, mai nou, alt dezvoltator imobiliar din China – RonShine China Holdings a ratat plata pentru două emisiuni de obligațiuni care ajung la maturitate în iunie 2023 și decembrie 2023, în valoare totală de 27,9 milioane de dolari.

    E clar ca piata imobiliara din China trece printr-o perioada dificila, intrebarea este: ce impact va avea o eventuala prabusire a pietei imobiliara din cea de-a doua cea mai mare economie mondiala, asupra sectoarelor similare celorlalte tari, printre care si Romania?!

    Share:

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.