Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    Tarife halucinante la Davos: Forumul economic pune presiune pe hotelurile din zonă și scumpește incredibil cazarea în orășel. O cameră costă acum și 5.000 de euro pe noapte
    ianuarie 24, 2019

    Tarife halucinante la Davos: Forumul economic pune presiune pe hotelurile din zonă și scumpește incredibil cazarea în orășel. O cameră costă acum și 5.000 de euro pe noapte

    FOTO Tarife halucinante la Davos: Forumul economic pune presiune pe hotelurile din zonă și scumpește incredibil cazarea în orășel. O cameră costă acum și 5.000 de euro pe noapte

    Uriașul forum economic organizat în aceste zile la Davoș, un orășel cu doar 11.000 de locuitori din Elveția, face ca hotelurile cele mai importante să fi fost rezervate integral cu multă vreme înainte, iar puținele camere rămase libere să fie ofertate la sume exorbitante, care, conform datelor analizate de Profit.ro, ajung și la 5.000 de euro pe noapte, de câteva zeci de ori mai mult decât într-o zi normală.

    La Forumul Economic Mondial, programat pentru perioada 22-25 ianuarie la Davos, participă șefi și membri ai peste 100 de guverne, precum și directorii celor mai importante 1.000 de companii din lume, alături de diverși șefi de organizații internaționale.

    Cei care vor să rezerve o cameră la un hotel din Davos în aceste zile, spre exemplu pentru intervalul 23-25 ianuarie, nu au prea multe variante de ales. Hard Rock Hotel Davos oferă camera dublă pentru două nopți cu peste 11.000 de euro pe noapte. Prin comparație, luna următoare, același hotel este ofertat de 20 de ori mai ieftin, o cameră în intervalul 20-22 februarie costând 440 de euro pentru două nopți.

    Același lucru se întâmplă și cu hotelul Derby – Save & Relax, unde o cameră în intervalul 23-25 ianuarie costă 8.000 de euro. O lună mai târziu, două nopți de cazare, tot de miercuri până vineri, pot fi achiziționate la același hotel cu 170 de euro pe noapte.

    Chiar și apartamentele private din Davos, mai ieftine în mod normal decât o cameră de hotel, ajung în aceste zile la tarife halucinante, de 3-5.000 de euro pe noapte, față de 100 de euro într-o altă zi oarecare din an.

    Agenții de turism spun pentru Profit.ro că asemenea fenomene se întâmplă ori de câte ori cererea depășește cu mult capacitatea de cazare dintr-un oraș anume. În România se întâmplă anual acest fenomen atunci când la Cluj-Napoca este organizat festivalul Untold.

    Sursa profit.ro

    Share:

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.