Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    Tranzacție pregătită: AFI mai cumpără un teren lângă centrul comercial din Cotroceni

    Tranzacție pregătită: AFI mai cumpără un teren lângă centrul comercial din Cotroceni

    Grupul israelian AFI Europe România vrea să mai cumpere un teren adiacent centrului comercial AFI Cotroceni, din București.

    În acest sens, grupul a semnat deja o înțelegere pentru achiziția unui teren de 3.451 metri pătrați, tranzacție de 7,4 milioane de euro în curs de due diligence. Grupul israelian AFI Europe România a anunțat în iunie că a cumpărat cu 23 de milioane de euro un teren lângă complexul comercial și de birouri din Cotroceni, cu intenția de a extinde mall-ul. Fondul de investiții Broadhurst, condus de la București de omul de afaceri Andrei Siminel, scosese pe piață încă din 2013 un teren de 4,5 hectare lângă AFI Cotroceni, pentru care a redus în etape prețul, de la 36 de milioane de euro la 22,5 milioane de euro. Terenul face parte din fosta platformă industrială UMEB, pe care a fost ridicat mallul AFI Palace Cotroceni.

    lichidare Inaugurat în 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România, cu o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 metri pătrați AFI Cotroceni. Găzduiește magazine pentru zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, dar și o zonă de entertainment. Mall-ul AFI Palace Cotroceni din Capitală este principalul activ al grupului AFI Europe România. La finele lunii iunie a acestui an, AFI Cotroceni a fost evaluat la 545,5 milioane de euro, față de 501,49 milioane de euro în decembrie 2017. Pe lângă centrul comercial AFI Cotroceni, compania mai deține parcul de birouri AFI Park din București și centrul comercial AFI Ploiești. În plus, AFI Europe dezvoltă un centru comercial la Brașov și un alt parc de birouri în București.

    Citește mai mult la: profit.ro

    Share:

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.