Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    Un evaluator imobiliar câştigă, în medie, 3.217 lei net lunar. Candidaţii ideali au nevoie de certificarea ANEVAR
    decembrie 8, 2021

    Un evaluator imobiliar câştigă, în medie, 3.217 lei net lunar. Candidaţii ideali au nevoie de certificarea ANEVAR

    „De regulă, evaluatorii imobiliari aleg fie să se angajeze într-o companie, fie să lucreze pe cont propriu. Cel mai bine câştigă cei care fac un mix între cele două variante.“

    Un angajat pe poziţia de evaluator imobiliar are un salariu care ajunge, în medie, la 4.000 de lei net pe lună, după cum arată datele extrase din platforma Salario, comparatorul de salarii al platformei de recrutare online eJobs.

    „Domeniul imobiliar este unul pe val în prezent, având în vedere numărul tot mai mare de investiţii în domeniu, în special în oraşele mari din ţară. Iar odată cu acestea creşte şi nevoia de evaluatori imobiliari. Totuşi, nu oricine poate să obţină un astfel de job. Candidaţii ideali au nevoie de certificarea ANEVAR (Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România). De regulă, evaluatorii imobiliari aleg fie să se angajeze într-o companie, fie să lucreze pe cont propriu. Cel mai bine câştigă cei care fac un mix între cele două variante“, afirmă Bogdan Badea, CEO al eJobs România.

    Sursa ZF.ro

    Share:

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.