Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    Un nou cartier cu 1.100 de apartamente. La doi pași de Cartierul Arhitecților

    Un nou cartier cu 1.100 de apartamente. La doi pași de Cartierul Arhitecților

    cartierul arhitectilorUn cartier cu aproximativ 1.100 de apartamente urmează a fi construit între pârâul Seviș și actualul Cartier al Arhitecților din Cisnădie. Primarul orașului spune că dezvoltatorii vor ceda 10.000 de mp pentru utilități publice.

     

     

    Noul cartier ar urma să fie amenajat pe terenurile aflate după pârâul Seviș, pe partea dreaptă în sensul de mers dinspre Cisnădie către Sibiu. ”Este următoarea zonă în care vor fi realizate mari proiecte imobiliare. Peste 1.100 de apartamente în prima fază”, spune Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie. Potrivit lui, pentru a preîntâmpina problemele de infrastructură urbană generate de dezvoltatorii din Cartierul Arhitecților care nu au mai finalizat lucrările la care s-au angajat prin certificatele de urbanism, politica locală în ceea ce privește noul cartier va fi modificată. ”În Cartierul Arhitecților, în fiecare certificat de urbanism emis este prevăzut clar că dezvoltatorii trebuie să amenajeze străzile, iluminatul public, trotuarele și așa mai departe. Unii dezvoltatori au respectat asta, alții nu. Acestora din urmă nu le putem noi prelua strada până nu realizează investițiile la care s-au angajat. Pentru a evita astfel de situații, în cazul noului cartier nici nu se mai pune problema de a mai emite autorizații de construire până când lucrările de infrastructură urbană nu sunt făcute”, spune Gheorghe Huja.

    În plus, dezvoltatorii imobiliari care vor să demareze proiectul celor 1.100 de apartamente vor ceda o suprafață de 10.000 de mp orașului Cisnădie. ”Pe acest teren vom putea construi o școală, dar avem în vedere și amenajarea unui punct de lucru al Primăriei Cisnădie, la care cetățenii din zonă să poată apela, dar și de unde să putem interveni cu lucrări de întreținere inclusiv în Cartierul Arhitecților”, mai spune Gheorghe Huja.

     

    Sursa turnulsfatului.ro

    Share:

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.