Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    Venituri din chirii în creștere cu 30% pentru cel mai mare proprietar de centre comerciale din România. Noi mall-uri pregătite și contracte semnate cu City Cinema și Carrefour
    august 30, 2018

    Venituri din chirii în creștere cu 30% pentru cel mai mare proprietar de centre comerciale din România. Noi mall-uri pregătite și contracte semnate cu City Cinema și Carrefour

    Dezvoltatorul imobiliar sud-african NEPI Rockcastle, proprietarul Promenada Mall și Mega Mall din București, a obținut în primele șase luni venituri de 164 de milioane de euro din închirierea proprietăților pe care compania le deține în Europa Centrală și de Est, inclusiv România.

    Piața românească, deși are o pondere mai redusă comparativ cu finele anului trecut, are încă o poziție dominantă cu active de peste două  miliarde de euro, reprezentând 39% din portofoliul total al NEPI Rockcastle, care mai este prezent și în Polonia, Bulgaria, Slovacia, Ungaria, Croația, Cehia, Lituania și Serbia. Portofoliul fondului a fost estimat la 5,3 miliarde de euro, comparativ cu 4,9 miliarde de euro la finele primei jumătăți de an din 2017.

    NEPI Rockcastle este cel mai mare investitor imobiliar din România după numărul de centre comerciale și sedii de birouri și cea mai mare companie imobiliară din Europa Centrală și de Est, fiind prezent în România din 2008. Portofoliul companiei pe piața locală include Mega Mall, Promenada Mall, Vulcan Value Center, Timișoara Shopping City, CityPark Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galați Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center și alte centre comerciale în întreaga țară, precum și clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din București, City Business Centre din Timișoara și The Office din Cluj.

    Citeste stirea pe profit.ro

    Share:

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.