Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    Viva Club, scos la vânzare pe OLX pentru 1,9 milioane de euro. Ionuț Istrate: „Vindem tot, că nu mai merge nimic în Galați”

    Viva Club, scos la vânzare pe OLX pentru 1,9 milioane de euro. Ionuț Istrate: „Vindem tot, că nu mai merge nimic în Galați”

    Resortul de 5 stele Viva Club Galați a fost scos la vânzare pe OLX de familia Istrate (Vega 93). Hotelul, piscina, terenurile de tenis de câmp – totul e de vânzare pentru suma de 1.900.000 de euro.

    Viva Club este, probabil, cel mai select loc din Galați. Care chiar merită 5 stele. Însă Galațiul se prăbușește văzând cu ochii.

    Dacă până și un om cu mulți bani, cum este considerat Corneliu Istrate (Vega 93, actualmente Lemancons, beneficiar al multor contracte cu Primăria Galați) a ajuns să își scoată la vânzare proprietățile, înseamnă că Galațiul ăsta se duce de râpă.

    Complexul Viva Club, din Bariera Traian, a fost scos la vânzare pe OLX. Prețul de pornire al licitației este de 1,9 milioane de euro.

    Sursa faramogul.ro

    Share:

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.