Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    Vrei sa cumperi o proprietate in Vânători? Afla ce problemele au localnicii cu utilitățile.
    noiembrie 21, 2018

    Vrei sa cumperi o proprietate in Vânători? Afla ce problemele au localnicii cu utilitățile.

    Localnicii din Vanători primesc apă cu porţia

    Deși se întâmplă doar pe timp de vara, locuitorii comunei Vânători, din judeţul Galaţi, primesc apă cu program, o zi da şi una nu. Asta, deoarece, reţeaua comunei este subdimensionată.

    Oamenii se chinuie ori cu apă din fântâni, cei care au, ori cu apă cumpărată, dar nu se pot folosi de maşinile de spălat sau centrală şi li se usucă şi grădinile. „Am luat această decizie datorită consumului crescut de apă şi a secetei. Asta se întâmplă doar pe timp de vară. Soluţia noastră este o lucrare de aducţiune, dar am scos-o la licitaţie luna trecută şi nu s-a prezentat nici un executant”, a spus Marian Ghinea, primarul din Vânători. Oamenii din sat nu sunt deloc mulţumiţi, dar nu prea au ce face. Nu îşi pot folosi nici maşinile de spălat sau centralele atunci când au nevoie. „Este foarte greu. Noi venim de la câmp şi ce facem? Ne spălăm la fântână? Apă de băut cumpărăm. Ni se usucă şi prin grădini, nu doar florile, ci şi fructele, nu se mai dezvoltă cum trebuie, sunt mici, stafidite”, se plâng localnicii. Pe de altă parte, sătenii preferă macar apă cu program redus deoarece, înainte de a fi instituită această măsură, o lună de zile s-au chinuit fără apă deloc.

    Share:

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.