Bine ai venit pe site-ul RomEval, noua platforma on-line de evaluari proprietati imobiliare
Proprietatea ta la adevarata valoare

    str. Regiment 11 Siret, nr. 50, bl. G1, ap. 4

    Galati, Romania

    9:00 - 18:00

    Luni - Vineri

    Wall Street închide în scădere susținută pe fondul avertismentului Apple / Dow pierde 2.83%

    Wall Street închide în scădere susținută pe fondul avertismentului Apple / Dow pierde 2.83%

    Bursa de la New York a închis în scădere accentuată joi, investitorii fiind alarmați de statisticile privind activitatea de producție din Statele Unite și de un avertisment rar de la Apple privind scăderea vânzărilor sale în China care a alimentat temerile legate de o posibilă încetinire a economiei globale.

    Dow Jones a pierdut 660.02 puncte, sau 2.83%, coborând la 22.686,22 puncte,
    Nasdaq Composite a cedat 185.10 puncte (2.78%), ajungând la 6.480,84, scădere generată de Apple care a pierdut aproape 10%.
    Apple și-a revizuit în scădere estimările de vânzări pentru ultimul trimestru din 2018 din cauza scăderii pieței chineze, fiind prima oară când compania face astfel de modificări în ultimii 15 ani. Mai multe surse au spus în ultimele luni din 2018 că vânzările iPhone în China sunt slabe, iar anunțul Apple confirmă acest lucru. Bursa a reacționat și ea, iar Apple a pierdut 55 miliarde dolari din capitalizarea de piață.

    Apple anunțase că estimează vânzări cuprinse între 89 și 91 miliarde dolari pentru trimestrul octombrie – decembrie, dar acum, situația din China o face să își revizuiască în scădere prognoza, până la 84 miliarde dolari. China este importantă, 20% dintre vânzările totale fiind generate acolo.

    „Vânzările Apple pe piaţa chineză nu merg bine de câteva trimestre, parţial din cauza preţului lor ridicat, de peste 1.000 de dolari. Acest preţ este de aproape trei ori mai mare decât în cazul telefoanelor produse de alte companii”, a apreciat Kiranjeet Kaur, analist la compania de cercetare de piaţă IDC.

    Sursa Hotnews.ro

    Share:

    Add your Comment

    Arhive

    Kroth is a corporate consulting & business WordPress theme. You can customize what ever you think to make your website much better from your great ideas.